Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...aha...."....předpisy.... psal nějakej blb, kterej nikdy neměl auto"...tak vymyslete lepší..když to auto máte.....a pak se dlouze zamyslete...a pak teprve někoho odsuzujte nebo kritizujte.....

0 0
možnosti
PK

Rychle, bez pochybností a zcela bez znalosti věci, soudí jen dutá hlava.

0 0
možnosti
VP

A fakt víte že to byl vámi popisovaný člověk? ... nemůžu to tady napsat stejně jako Vy .... nechci se nikoho zastávat, ale víte jistě že ten člověk třeba neomdlel z horka, nebo se mu neudělalo dobře? Nebo třeba defekt předního kola? Já jen že se to teprve vyšetřuje a Vy už máte jasno ...

4 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás Petře, 

máme oba právo na svůj názor. Podívejte se někdy kolem sebe, jak obecně lidi riskují, aby byli někde o 5 minut dřív... A někdy to odnesou i nevinní.

1 0
možnosti
MH

Příšerné, nespravedlivé! Zaníceně píšete o té pomíjivosti, to ano, ale na řidičovo doživotní trauma, svědomí, které mu nedá spát, bych nespoléhal. Pěkný emočně dívenkovský text, ale přš. odpočatost, pozornost, soustředěnost, rozvaha, správný odhad vzdálenosti, takže nepřeceňování výkonu auta a uvědomování si vlastních schopnosti je to, co by si měl každý řidič každou vteřinou při jízdě uvědomovat.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Martine, 

ano, je to nespravedlivé. Ale nikdo netvrdí, že život je spravedlivý.

Možná, že je to emočně dívenkovský text...asi proto, že jsem emočně založená dívenka (?...to už asi ne, ale nevadí) a ano, dotýká se mě to, když lidi, které mám ráda se trápí výčitkami, které nejsou na místě, když je někdo uráží, ačkoliv to zcela zřejmě není jejich vina. 

A další ano - mnoho řidičů schopnosti své a svého vozu přeceňuje a pak to takhle dopadá. Jenže, ruku na srdce, je jich opravdu moc, kdo si myslí, že řídí nejlíp na světě.

2 0
možnosti
MK

Velice smutné, opravdu si myslím, že nejhorší je, když je člověk v nesprávný okamžik na nesprávném místě. Já osobně si vůbec nedovedu představit, kdybych byl na místě jejich nejbližších. Trest pro viníka ????, ale ten už jim život nevrátí. I kdyby dostal trest smrti, tak to dalším potenciálním silničním pirátům moc výstrahy nepřinese.  Co bude s malou až uzdraví, život bez milující mámy..........   Já, jsem se mohl na své rodiče spolehnout, jak většina dětí, vždy a i v těch nejhorších životních situací, ona to už mít nebude

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den Miloslave,

souhlasím s Vámi...životy už jim nikdo nevrátí a je to smutné. Bohužel se tito piráti silnic tváří "nad věcí" dokud někoho nesejmou :-( a možná ani to je nijak netrápí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009